WWF Legends 2.1

JPhardboiled

Young Lion
Joined
May 8, 2021
Messages
2
Reaction score
0
I see a bunch of mods enter when doing Royal Rumble like Razor Ramon, Dino Bravo, etc. How do I get to play those in the game as they aren't selectable?
 

KWG

Promoter
Staff member
Joined
Jun 18, 2011
Messages
2,276
Reaction score
2
I get a black screen and error "Attempt to open file failed." Any idea what might be going wrong? I feel like I followed the diagram properly.
Are you opening the rom from the Project 64 menu, or manually (Ctrl + O or File -> Open Rom)?

Ideally, try the latter.
 

jpedro1605x

Young Lion
Joined
May 26, 2021
Messages
2
Reaction score
1
WWF Legends 2.1


WWF Legends 2.1 - Base Game

WWF Legends 2.1 - Textures

WWF Legends 2.1 - Music & Commentaries

WWF Legends 2.1 - Help Files


Have fun.

Read the "Help Files" if you are having problems and please report of any bodges, glitches or of anything that appears to be missing.


Edit: Updated cheat and save file: -

WWF Legends 2.1 - Updated Cheat File

The cheat file contains a few fixes, updates and extra codes.


Oh, Also....

Brutus Beefcake Attire 2 Entrance Attire


:B-)
This is Normal?Hogan s.png
 

TheViper4Life

Young Lion
Joined
Jun 5, 2021
Messages
1
Reaction score
0
I'm completely new to all this modding. Is there some step by step tutorial in how to do this somewhere?

I'm using PJ64 2.3, and these images I downloaded from the first page are just confusing as everything is setup different now (since those are from 1.6).
 

SaintLedgewood

Young Lion
Joined
Dec 19, 2020
Messages
9
Reaction score
0
I'm completely new to all this modding. Is there some step by step tutorial in how to do this somewhere?

I'm using PJ64 2.3, and these images I downloaded from the first page are just confusing as everything is setup different now (since those are from 1.6).
There’s a bunch on the YouTubes, I’d just search the name of the mod you’re trying to set up + tutorial.
 

yeahbaby!

Young Lion
Joined
May 9, 2020
Messages
7
Reaction score
0
Hi was hoping for some help if anyone can... I've just got a new laptop and I can't get the mod working on the new cpu. I've copied across all the files as they were. Worked on my old cpu no problems

Project 64 opens up and I try to go to settings but I get the attached error. Can't then progress to the other options and when I boot up the mod it's just no mercy.

Also attached a pic of my p64 interface also.....
 

Attachments

  • p64 error.PNG
    p64 error.PNG
    209.4 KB · Views: 1
  • p64.PNG
    p64.PNG
    59.6 KB · Views: 2

KWG

Promoter
Staff member
Joined
Jun 18, 2011
Messages
2,276
Reaction score
2
Hi was hoping for some help if anyone can... I've just got a new laptop and I can't get the mod working on the new cpu. I've copied across all the files as they were. Worked on my old cpu no problems

Project 64 opens up and I try to go to settings but I get the attached error. Can't then progress to the other options and when I boot up the mod it's just no mercy.

Also attached a pic of my p64 interface also.....
You probably need to update your folder directories in Settings.
 

JDX99

Young Lion
Joined
Jul 6, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Hi, sorry to bump the thread but the link for Brutus Beefcake's Attire 2 Entrance isn't working. Could someone reupload it please?
 
Top